Slovak Flag - Icon Slovak Flag - Icon Slovak Flag - Icon

Rövid bemutatkozás

Fénykép - fő épület

A társaság története 1974-től számítódik, amikor elkezdődtek az első munkák az új szlovákiai fagyasztókomplexum építésénél. A gyümölcs és a zöldség első feldolgozása már 1976-ban megtörtént. Az üzem sok változáson esett át, és 1992.05.01-én alakult meg a MRAZIARNE a.s. Sládkovičovo részvénytársaság.

A cégünk Diószeg /Sládkovičovo/ városban, Nagyszombat megye területén, a galántai járásban található, autópálya-hálózathoz és vasúti gócponthoz való hozzáféréssel.

Az üzem értéke a nagykapacitású raktárhelyiségek, valamint a szolgáltatáskínálat árufagyasztás területén, az áru fagyasztó-, hűtő- és olyan száraz raktárakban történő tárolása területén, speciális hőháztartásra való igény nélkül. A következő szolgáltatásokat kínáljuk: árucsomagolás más ügyfelek részére, áru felcímkézése, irodahelyiségek bérbeadása, élelmiszeripari üzemelésre való termek bérbeadása, garázsok bérbeadása, parkolás, és a szomszédos területek bérbeadása kamerarendszer és 24 órás őrző-védő szolgálat biztosításával.

Fénykép - hűtő kamra

A MRAZIARNE a.s. Sládkovičovo üzem minden hőmérsékleti üzemmódban raktároz (fagyasztott, hűtött és száraz raktár).

Hét fagyasztókamrával rendelkezünk, melyekben a mélyhűtés ammónium által valósul meg. A szóban forgó hét kamra bruttó kapacitása összesen kb. 44 000 m3 köbtartalmat tesz ki, ami átszámítva kb. 12 000 raklapnyi árut jelent, EUR raklap méreteivel számolva (0,8x1,2x1,8m). A raktározás olyan formában valósul meg, hogy az áru EUR raklapokra és BOX raklapokra kerül, azaz polcos raktározási formában és boxos raklapos elhelyezéssel. A raktározási hőmérséklet az összes kamrában minimum -18°C az áru magjában.

Fénykép - fő bejárat

A társaság két gyorsfagyasztó alagút kihasználásának lehetőségét nyújtja, melynek kapacitása 160 raklaphely. A gyorsfagyasztási hőmérséklet -40°C. A gyorsfagyasztó alagutak minden állati vagy növényi eredetű élelmiszerhez alkalmasak, mégpedig mint késztermékek, félkész-áruk, vagy akár nyersáru is (minden hús-, hal-, gyümölcs-, zöldség- és gomba-fajta, ...). A gyorsfagyasztáshoz szükséges minimális mennyiség 10 raklap.

A három hűtőkamrában a beállítható hőmérséklet 0 és 8°C közötti az ügyfelek igényei szerint. A szóban forgó két raktár kapacitása 648 raklaphely. A kamrák hőérzékelő vezérlőrendszerre vannak rákapcsolva, tehát folyamatosan figyelve van a kamrákban lévő hőmérséklet.

Nem utolsó sorban van egy száraz raktár, melynek kapacitása 300 raklaphely.

Fénykép - fagyastott zöldség

Bővebb információt a szolgáltatásokról a Szolgáltatások szekcióban találhat.

A fagyasztott zöldség és fagyasztott zöldségkeverék feldolgozása és gyártása sokéves hagyományokkal bír, amit a mai napig megtartottunk. Kínálatunkban megtalálható a fagyasztott zöldség és fagyasztott zöldségkeverék széles skálája, különböző kiszerelésekben.
Bővebb információt a termékeinkről a Termékek szekcióban találhat.

A cég saját késztermékek kiskereskedelmi és nagykereskedelmi hálózatoknak történő értékesítésével foglalkozik. Aktuális termékkínálatunkat megtalálhatja a kínálati jegyzékünkben.

A feldolgozásnál és a csomagolásnál a szolgáltatásaink a saját nyersanyagból, valamint a megrendelő által behozott nyersanyagokból készült saját márkák követelményeit is kielégítik. Komplett szolgáltatásokat biztosítunk, a kiskereskedelmi csomagolástól kezdve a kartondobozokba való csomagoláson, címkézésen, a raktárhelyiségeinkben történő további tároláson keresztül egészen az áru végső, a megrendelő szerinti kitárolásáig.

Fagyasztókamráink bemutatása képekben

Fénykép-kamra - Fagyasztókamra Fénykép-kamra - Fagyasztókamra Fénykép-kamra - Fagyasztókamra Fénykép-kamra - Fagyasztókamra Fénykép-kamra - Fagyasztókamra

Nyissa ki a fénykép galéria oldalát és nézze meg az összes képet.

Ha nem találta meg azt az információt amit weboldalunkon keresett, bátran forduljon ránk és szivesen segítünk megoldani mindent.